Höst har blivit vinter – Icebug Xperience, Outdoor Academy of Scandinavia

Det har varit en händelserik höst som nu har blivit vinter, så händelserik att vi helt har glömt att uppdatera våra nyheter.

Här kommer ett litet axplock av allt som hänt:

I september så hade vi 26 fantastiska funktionärer som hjälpte oss på Akivut att genomföra fjärde upplagan av Icebug Xperience, återigen med vädrets makter på vår sida så att deltagarna som vandrade och sprang fick se det bästa Bohuslän har att visa upp – sin fantastiska natur. Under lördagen så körde vi även ett testlopp, Icebug Ultra som kommer att finnas med på programmet 2018 för de som vill ha en större utmaning. Det är 50 miles i fantastiskt vacker men utmanande kuperad terräng från Bohus Malmön via Kungshamn, Smögen och Ramsvikslandet till Hunnebostrand. Anmälan är öppen för både IX westcoast och IX Ultra

Lofoten view

 

 

Outdoor Academy of Scandinavia: Direkt efter IX så for Sofie direkt till Lofoten till stigar som hon har vandrat så många gånger tidigare. Lofoten är ännu ett underbart område att vara i för att vandra, springa, paddla, surfa, tälta ja helt enkelt njuta! Med ungefär 25 nyfikna gäster från hela Europa och representanter från fem Skandinaviska friluftsföretag, Devold, Bergans, Helsport, Alfassko och Aclima var det vandring, utomhusmatlagning och tältning som stod på programmet. OCH vilken upplevelse de fick, höga berg, vilt hav, mys runt elden och norrsken över natthimlen. Skandinavien har verkligen naturupplevelser i världsklass att bjuda på! Vi vill så gärna att fler hittar ut!

 

 

Kommentarer är stängda