Om Aktivut

Aktivut har funnits sedan 2000 och bildades av Sofie Jugård Löfgren och Crister Löfgren. Vi arbetar med Outdoor event marketing och vår vision är att bygga framgångsrika varumärken med hjälp av friluftsliv.

Vårt arbete är nära kopplat till socialt ansvarstagande, natur, hälsa och hållbarhet. Vi anser att allemansrätten och möjligheterna till friluftsliv är en del av vårt natur­ och kulturarv – och vill gärna jobba med andra företag som tänker likadant. Hållbarhet är viktigt för oss och vi gör vad vi kan för att verka i rätt riktning. Vår bil körs på hvo, återbruk och återvinning är självklarheter för oss.

Aktivut har mer än 20 års erfarenhet av att guida människor ute i naturen. Vår verksamhet har vuxit under åren och idag har vi en bred stab av friluftsguider, bergsguider, funktionärer och ämnesspecialister. Som mest är vi cirka 150 personer som jobbar tillsammans vid ett större evenemang. Vi har dessutom en unik kunskap när det gäller trygghet kring evenemangen och i personalstyrkan finns flera sjuksköterskor, läkare och första hjälpen-utbildare.

Genom att skapa skräddarsydda friluftsaktiviteter som riktar sig till era medarbetare, kunder, samarbetspartners eller andra viktiga målgrupper kan ni ladda ert varumärke med positiva värden kopplade till vår natur – och bidra till att den bevaras. Ett tydligare och mer konkret ställningstagande går knappast att göra! Välkommen att höra av dig till oss.

Emellanåt sticker vi också ut i världen med mindre grupper där vi har skräddarsytt en aktivitetsresa med roliga aktiviteter, god mat och galet rutinerade guider. Vandra i Andalusien, endurocykling i Sierra Nevada, eftertanke på St Olavsleden, skidåkning i alperna, är du nyfiken, hör av dig!

OmAktivut

Kommentarer är stängda