Vad gör Aktivut?

happy_skiers_bildspel

Aktivut skräddarsyr event med fokus på friluftsliv!

Eftersom få företag jobbar med friluftsevenemang så förklarar vi lite extra här. Sedan slutet på -90 talet har Aktivut funnits med på något sätt kring en mängd evenemang med friluftsaktiviteter i fokus, medarbetarna har varit deltagare, funktionärer och publik. Vi har också funnits med som projektledare och arrangörer till ett flertal evenemang med fokus på friluftsliv. Event som vi har varit funktionärer eller projektledare på är bland andra Kebnekaise Classic, Fjällräven Classic, The Endless Odyssey, Fjällräven Extreme Maraton, Björnturen, Icebug Xperience, Outdoor Academy of Scandinavia, Tierra Arctic Ultra, 4 deserts.

Vi gillar också att leva som vi lär, så vi provar andras lopp och evenemang så ofta vi kan, Vasaloppet, Lidingöloppet, Vätternrundan, Vansbrosimningen, Ultratri Sweden, Marathon Des Sables, Fjällfest, Berlin och Stockholm Maraton och massa andra roliga evenemang.

Aktivut har väldigt bred kompetens kring att projektleda och genomföra event som går av stapeln ute i naturen, det kan vara hundspann, vandring, löpning, fjällturer eller toppturer på skidor eller något annat skoj. Vi lägger stor vikt vid säkerheten runt våra evenemang och har säkerhetsplaner och en mycket kompetent organisation av sjukvårdspersonal. Alla våra guider har Fjälledarnormen som  minimiutbildning och är vana att vistas i vildmarken med sina gäster.

Att genomföra event i vildmarken ställer lite extra höga krav på logistik, säkerhet och funktionärer för att upplevelsen för deltagarna skall bli riktigt positiv – detta är det vi är bäst på!

Ta med er kunder, personal, samarbetspartners, distributörer ut på äventyr eller skapa ett event för allmänheten i ert varumärkes namn!

Kommentarer är stängda